Козелецький міжрайонний відділ ДУ "Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України"


Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 42
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Моніторингові відвідування (візити) загальноосвітніх навчальних закладів

(в тому числі інтернатних закладів)

                                

з/п

Район (місто)

Найменування

Адреса місця розташування

Перелік лабораторних

та інструментальних досліджень, кількість досліджень, проб

Терміни відвідувань (візитів)

Кратність моніто-рингових відвідувань (візитів)

1

Козелецький

 

Деснянська ЗОШ І-ІІІ ст.

смт. Десна,

вул. Довженка, 34

Вода питна на м/б  показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 18 замірів ;

Мікроклімат –54 замірів;

Дослідження повітря закритих приміщень-2;

Харчова продукція на мікробіологічні

показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

III-IV квартал

1р/рік

2

Козелецький

 

Козелецька гімназія №1

смт. Козелець, вул.Франка, 36/1

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 18 замірів ;

Мікроклімат –54 замірів;

 Дослідження повітря закритих приміщень-2;

Харчова продукція на мікробіологічні

показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

III-IV квартал

1р/рік

3

Козелецький

 

Козелецька ЗОШ І-ІІІ ст. №3

смт. Козелець,

вул. Свято-Преображенська, 32А.

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 18 замірів ;

Мікроклімат –54 замірів;

Дослідження повітря закритих приміщень-2;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

III-IV квартал

1р/рік

4

Козелецький

 

Остерська гімназія

м. Остер,

вул. Зайцева, 94

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

 Дослідження повітря закритих приміщень-2;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

III-IV квартал

1р/рік

5

Козелецький

 

Остерська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

м. Остер,

вул. Шевченка, 44

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Дослідження повітря закритих приміщень-2;

 

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

Виявлення носіїв менінгококової інфекції та дифтерії

III-IV квартал

1р/рік

6

Козелецький

 

Прогресівська ЗОШ І-ІІІ ст.

с. Прогрес,

вул. Гердройця, 7

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

III-IV квартал

1р/рік

7

Козелецький

 

Булахівська ЗОШ І-ІІІ ст.

с. Булахів,

вул. Ватутіна, 36

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

III-IV квартал

1р/рік

 

 

8

Козелецький

 

Данівкська ЗОШ І-ІІІ ст

с. Данівка,

вул. Центральна, 133

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП - 20

III-IV квартал

1р/рік

9

Козелецький

 

Карпилівська ЗОШ І-ІІІ ст

с. Карпилівка,

вул. Центральна, 81

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП - 20

III-IV квартал

1р/рік

10

Козелецький

 

Лемешівська

ЗОШ І-ІІІ ст

с. Лемеші,

вул. Розумовських

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП - 20

III-IV квартал

1р/рік

11

Козелецький

 

Сираївське

ЗОШ І-ІІІ ст

с. Сираї,

вул. Шкільна, 1

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП - 20

III-IV квартал

1р/рік

12

Козелецький

 

Н.Шляхівська ЗОШ І-ІІІ ст

с. Н.Шлях,

вул. Центральна, 18

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП - 20

III-IV квартал

1р/рік

13

Козелецький

 

Чемерська

ЗОШ І-ІІІ ст

с. Чемер,

вул. Столярова, 6

Вода питна на м/б та показники – 1;

Вода питна на сан-хім. показники – 1;

Освітленість – 15 замірів ;

Мікроклімат –45 замірів;

Дослідження повітря закритих приміщень-2;

Харчова продукція на мікробіологічні показники – 2 проби;

Термічна обробка готових страв – 1 проба;

Готові страви на калорійність (згідно закладених харчових продуктів) -1;

Змиви на наявність ЛКП – 20

Раптові обстеження персоналу харчоблоку на носійство збудників кишкових інфекцій

III-IV квартал

1р/рік

Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту